Disclaimer:

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat in formatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Smits Made B.V. is hiervoor niet aansprakelijk. 

Alle op deze websiteaangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Smits Made B.V. of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Smits Made B.V. worden geƫxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Smits Made B.V. heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Smits Made B.V. links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Smits Made B.V. van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Smits Made B.V.